AK PARTİ KONAK’TA İKİNCİ ERTELEME
AK Parti Konak Kongresi ikinci kez ertelendi. İlk olarak AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle ertelenen kongrenin ikinci ertelenme kararına ilişkin herhangi bir gerekçe belirtilmedi.
Yayınlanma :
24.09.2020 16:55
Güncelleme :
24.09.2020 16:55


AK Parti İzmir’de 5 Eylül’de başlayan kongre maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar toplamda 10 ilçenin kongresi gerçekleştirildi.
20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Konak Kongresi ileri bir tarihe ertelenmişti. Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle 26 Eylül tarihine ertelenen kongre ikinci kez ileri bir tarihe bırakıldı.
İlk olarak Başdaş’ın sağlık problemleri nedeniyle ertelenen kongrenin ikinci kez muallak bir tarihe ertelenme gerekçesi konusunda ise İlçe Başkanı Başdaş’tan herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak ertelemenin perde arkasında ikinci bir adayın ve liste krizinin olduğu iddia ediliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: