AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli'den Cemil Tugay'a cevap
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın İller Bankası'na yönelik "5 lira bile vermiyorlar" sözlerine tepki gösterdi.
Yayınlanma :
01.04.2022 10:04
Güncelleme :
01.04.2022 10:04


" Tugay panik yaşıyor"
AK Partili Keseli, Başkan Tugay'ın "Filyasyon ekipleri araçlarımızı kullanıyor." sözüne de tepki gösterdiği açıklamasında "Dünya çapındaki bir sağlık krizine karşı doktor unvanlı bir belediye başkanının 'Araçlarımızı kullanıyorlar' sözü, inanılır gibi değildir. Çöp ve temizlik araçlarından yararlanamayan, hizmet araçlarının çoğunu atıl tutan Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Tugay, koronavirüs ile mücadeledeye yerel düzeydeki kısıtlı desteğinden dolayı gurur duymak yerine böyle talihsiz açıklamalar yapacak seviyeye gelmişse, 2024`te aday gösterilmeyecek olmanının paniğini yaşamaktadır. Arazi satışlarıyla Karşıyaka'nın mülkünü mirasyedi gibi küçülten bir anlayıştan zaten hizmet beklemek hayaldi ama gelinen noktada belediyemizde başkanlık makamının saygınlığı her geçen gün yitirilmektedir. İlçemiz AK Belediyecilikle tanıştığında tüm bu iş bilmezlik ve bahane siyaseti, yerini hizmete bırakacaktır." dedi.
"Soyer, Tugay'ı öne sürüyor çünkü..."
Keseli ayrıca Tugay'ın stat konusundaki sözlerine yönelik olarak da "Daha önce stadın önüne mahkeme engeli çıkaran CHP zihniyeti, bugün 'Buyur yap" dendiğinde adeta kaçacak delik aramaktadır. Öyle sanıyorum ki konu hakkında hiç konuşmayan ve konuya müdahil olduğunu unutturmaya çalışan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer, bu konuda siyasi ömrünün çok sürmeyeceğine inandığı Cemil Tugay'ı öne sürerek, kendini bu şekilde korumaktadır. Gerek İzmir Büyükşehir Belediyesi, gerekse de Karşıyaka, CHP'de olduğu sürece ilçemize hizmet beklemek ne yazık ki umutsuz bir bekleyişin ötesine geçememektedir." dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: