AHŞAP EV YANARAK KÜLE DÖNDÜ
İzmir’in Bayraklı ilçesinde, çatısı ahşap olan bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşatırken, ev dakikalar içerisinde küle döndü. Evde yaşayan ailenin, hamile olan kızlarını hastane götürmek için sabah saatlerinde evden ayrılması ise olası bir facianın önüne geçti.
Yayınlanma :
27.02.2019 13:29
Güncelleme :
27.02.2019 13:33


Sevsal ailesinin yaşadığı öğrenilen evde kimsenin bulunmamasıyla olası bir facia önlendi. Ailenin, hamile olan kızlarını hastaneye götürmek için sabah saatlerinde evden ayrıldığı öğrenildi.
Ailenin komşularından olan Yusuf Taşkıran isimli vatandaş, Sevsal ailesinin normalde evde pek dışarıya çıkmadığını söyledi. Taşkıran, “Sabah hiçbir şey yoktu. Ardından bir gördük ki ev küle dönmüş. Normalde burada oturan insanlar çok dışarıya çıkmazlar. Bugün hastaneye gitmişler ve şans eseri bu olay yaşanmış, Allah’ın işi” ifadelerini kullandı.
Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, yangında büyük çapta maddi hasar oluştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: