Büyük bir fedakârlık göstererek doğup büyüdüğü takıma destek veren Aras, bu zor dönemde "Yanındayım" diyerek idmanlara çıkmaya başladı. Bu kararıyla Çeşme halkının da takdirini topladı.
Transferinin ardından duygularını paylaşan Ahmet Aras, şunları söyledi: "Çeşmespor’a ödenecek bir borcum var. Burası, bölgenin gençlerinin umudu ve hayallerini süsleyen bir kulüptü. Şu an kapanma noktasına gelmiş olması beni derinden üzdü. Zaman birlik zamanı, sorumluluk alma zamanı. Issız kuytu köşelerden andolsun ki döneceğiz!"
Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Sarısaç ise Ahmet Aras’ın transferinin takıma güç kattığını belirterek, "Onun dönüşü hem futbolcularımıza hem de taraftarımıza moral oldu. Çeşmespor’un yeniden ayağa kalkacağına inanıyoruz" dedi.
Ahmet Aras'tan Çeşme Belediyespor’a vefa dönüşü
Çeşme Belediyespor altyapısından yetiştikten sonra Manisaspor, İzmirspor, İstanbulspor ve Pendikspor formaları giyen Ahmet Aras, futbola başladığı kulüp olan Çeşme Belediyespor’a geri döndü.
Yayınlanma :
02.10.2025 10:08
Güncelleme :
02.10.2025 10:10


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: