Nakliye firması işletip, bir süre önce iflas eden Çetin Güler, 5 Nisan 2022'de ağabeyi Bedri Güler'in Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Gündoğar Sokak'taki evine gitti. Babalarından kalan evin tapusunun kendisine verilmesini isteyen Çetin Güler, tartıştığı ağabeyi Bedri, yengesi Duriye (62) ve yeğeni Tuncay Güler'i (24) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Ailenin küçük oğlu Berat Güler (23) ise balkondan kaçarak kurtuldu. Şüpheli yakalanıp, tutuklanırken; hakkında 'kardeşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile 'kasten öldürme' suçundan 2 kez müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Sakarya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında mahkeme heyeti, kararını açıkladı. Çetin Güler, ağırlaştırılmış müebbet ile 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldüren sanığa 1'i ağırlaştırılmış 3 müebbet hapis
Sakarya'da tartıştığı ağabeyi, yengesi ve yeğenini pompalı tüfekle öldüren Çetin Güler (56) ağırlaştırılmış müebbet ve 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Yayınlanma :
09.02.2024 15:07
Güncelleme :
09.02.2024 15:07
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: