8 bin kişiyle park açılışı: 7'den 77'ye tüm Bergama'ya armağan olsun
Kadim şehir Bergama'nın 37 bin metre kare büyüklüğündeki ilk parkının açılışı yaklaşık 8 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Koştu, Bergama'nın Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 100. yılında böylesine bir hizmeti 7'den 77'ye tüm Bergama'ya armağan etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.
Yayınlanma :
15.09.2022 11:27
Güncelleme :
15.09.2022 11:27


BAŞKAN KOŞTU; "KURTULUŞUMUZUN 100. YILINDA BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUZ"
Park açılışı öncesinde bir konuşma yapan ve açılışa gelen tüm misafir ve vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, belediye olarak yaşadıkları sevinci dile getirdi.
BAŞKAN KOŞTU; "CUMHURBAŞKANIMIZ ÖNDERLİĞİNDE HİZMET BELEDİYECİLİĞİNE DEVAM EDİYORUZ"
UNESCO Dünya Mirası Bergama'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hizmet ve eser siyasetinin bir örneğinin yaşandığını ve Zeytinpark açılışı yapıldığını belirten Başkan Koştu, "Beş ayrı medeniyetten izler taşıyan Bergama'mızda göreve geldiğimiz günden itibaren çalışıyoruz. Bergama'mızın güzellikkerini bir bir ortaya çıkarmaya devam ediyoruz. Tarihi şehrimiz geleceğe koşuyor ve kabuk değiştiriyor" dedi.
BAŞKAN KOŞTU; "GÜZEL İZMİR'İMİZİN EN BÜYÜK İLK MİLLET BAHÇESİ'Nİ DE BERGAMA'MIZ DA YAPIYORUZ"
İzmir'in en büyük ilk Millet Bahçesi'ni de Bergama'da yaptıklarına konuşmasında işaret eden Başkan Koştu, "TOKİ Konutlarından Doğalgaz'a, Selinos Antik Kanal Projesi'nden KYK Öğrenci Yurduna, Çevre Yolundan tarihi yapılarımızın restorasyonuna kadar birçok vizyon projelerimizle kadim şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu ile İzmir'imizin en büyük ilk Millet Bahçesi'ni de Bergama'mızda yapmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm engellemelere rağmen yapımına başladığımız Millet Bahçemizi ve yapımı devam eden diğer projelerimizi 2023 yılı sonunda görev süremiz içerisinde hizmete sunacağız" dedi.
PARKIN AÇILIŞI DUA İLE YAPILDI
Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun konuşmasının ardından AK Parti İzmir Milletvekilleri Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar ve Bergama Kaymakamı Avni Oral sırasıyla konuşmalarını yapıp, vatandaşları selamladılar.
İlçe Müftüsü Mehmet Cesur kurdela kesme töreni öncesi dua etti. Daha sonra Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Mahalle Muhtarları, davetliler, protokol üyeleri, siyasi parti ve STK Temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla büyük bir coşkuyla asırlık zeytin ağaçları ile bezeli Zeytinpark'ın açılışı gerçekleştirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: