Başkan Yetişkin’den ücretsiz internet noktası
Küresel boyutta pandemi olarak karşımıza çıkan koronavirüs salgınıyla birlikte öğrencilerin eğitimlerine internetten devam etmesi nedeniyle Seferihisar’da çocuk ve gençlerin internete erişimlerini kolaylaştırmak için Seferihisar Belediyesi tarafından “Dijital Kütüphane” – Internet Hizmet Noktaları kullanıma açılıyor.
Yayınlanma :
09.12.2020 12:56
Güncelleme :
09.12.2020 12:56


Seferihisar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından internet erişimi olmayan çocuklar için sınırsız internet erişimi sağlayarak çocukların uzaktan eğitimlerine aksamadan devam edebilmelerine olanak sunacak.
4 farklı noktada hizmet verecek
I?lk olarak Seferihisar Çocuk Belediyesi, Ürkmez Gençlik Merkezi, Ulamıs? Kütüphanesi ve Turgut Köyü’nde kullanıma açılan İnternet Hizmet Noktaları’nda; çocukların ücretsiz bir şekilde internet erişimleri sağlanacak.
Sokağa çıkma yasağı olmayan saatlerde öncelikle çocuklarımız olmak tüm halkımız I?nternet Hizmet Noktaları’ndan faydalanabilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: